Bloggen RSSFællestræning for alle - det koster gratis :-)

Barecykling arrangerer nu igen fællestræning for alle cykelmotionister i og omkring Sydfyn. Vi kører hver tirsdag kl 17.30 fra Højskolen i Ollerup,  torsdag kl. 17-19 og starter ud fra Frederiksøen ved Kammerateriet.  Husk vi har en god rabataftale med Kammerateriet, så vi altid kan få lidt at drikke efter træning, hvis det skulle lyste. 

Fortsæt med at læse
Udstyr til udendørssæsonen ?

BareCykling er også klar til foråret og landevejen! Det betyder vi har særligt fokus på vores cykelcomputere, cykeltøj og restitution. Det gør vi ved at tilbyde nogle gode og stærke produkter, som opfylder langt de flestes behov!

Fortsæt med at læseNice to Know i Zwift

Zwift er både enkelt og komplekst på samme tid... Zwift er lige til at gå i gang med, men der er også mange ting som man ikke aner hvad er - er det vigtigt eller er det bare detaljer ? Vi prøver at give nogle svar i dette blogindlæg med en video!

Fortsæt med at læseBliv partner hos Barecykling

Nu kan din cykelklub, forening eller virksomhed blive partner ved Barecykling ganske gratis. Kort fortalt går det ud på at alle jeres medlemmer/ansatte kan få adgang til en masse produkter billigere end de ellers kan finde det til. Så læs mere for at se hvordan du får jer oprettet...

Fortsæt med at læse